• skelaslide1
  • skelaslide2
  • skelasyla3
  • skelaslide5
  • skelaslide4

RRETH NESH

Skela Syla është krijuar në Tiranë në vitin 2002. Gjate viteve, Skela Syla e ka bazuar strategjinë e saj në përmirësimin e kapaciteteve dhe në zhvillimin e tekonogjive të reja të cilat e kanë udhehequr kompaninë në nivelet më të larta në fushën e Skelerisë për sektorin e ndërtimit. Me këtë eksperiencë dhe entuziazem kemi qënë në gjendje te zhvillojme ide te reja dhe projekte të cilat paraqesin gjithmonë e me shumë produkte innovative, të sigurta dhe kosto-efektive në mënyrë që të plotesohen kërkesat e tregut.

PARTNERET

                                                     

Rreth Nesh

Skela Syla.....

Më shumë+  

Pasuri e Patundshme

Skela Syla....

Më shumë+  

Shërbimet

Skela Syla....

Më shumë+  

Galeria

Skela Syla...

Më shumë+