• Skeleri Fasade

 

Misioni ynë është të jemi më të kërkuarit në montimin e skelerisë, çmontimin dhe modifikimin në të gjithë teritorin e Shqiperisë dhe në të gjithë rajonin. Ne në menyrë të vazhdueshme ofrojme dhe mbajme paisje dhe sisteme te sigurta pune per punonjësit tanë. Me më shumë se trembëdhjetë vjet eksperience në punimet e skelerisë, ne mund t’ju ofrojmë klienteve tanë shërbim dinamik.

 

 • Skeleri Armaturë

 

 • Podiume dhe Amfiteatër

 

 • Panele Armature

 

 • Punime hekuri per betonë

 

 • Paisje Ngritëse

 

 • Murature dhe Suvatime

 

Vizatimet mund të duken më fantastike në letët, por në i bëjmë të tilla në realitet. Në ditët e sotme, muratura i është nënshtruar kërkesës në rritje të nevojave teknologjike. Skuadrat tona të muratoreve kanë ekspericë e cila u është transmetura në vite nga parardhësit. Në e konsiderojmë suvatimin një art. Në shërbimet tona në ofrojmë suvatimin tradicional dhe atë modern. Ne kujdesemi në çdo hap në mënyrë që produkti final të jetë perfekt. Materialet dhe tenkika e përdorur kanë karakteristika të tilla të cilat mundësojnë që produkti final të plotësojë kërkesat e Euronormave dhe/ose të standarteve Shqiptare.

 

 • Shtrim Pllaka dhe Mermeri

 

 • Lyerje

 

 • Shtresa Niveluese

 

 • Sisteme Termoizolim

 

 • Hidroizolime